Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

τούρτα μποστάνι


Ντοματούλες, μελιτζάνες, καροτάκια, αρακάς και άλλα λαχανικά απ'το μποστάνι του Φώτη που είναι και ο πρώτος κηπουρός! Χρόνια πολλά μπαμπά Φώτη!!!
(Παντεσπάνια βανίλιας, κρέμα ζαχαροπλαστικής λεμόνι και lemon curd, 8-10 μερίδες.)

3 σχόλια:

  1. Την Ειρηνη τη γνωρισα πριν 3 χρονια περιπου και αμεσως με κερδισε η ευθυτητα,η ειλικρινεια και το ταπεινο πνευμα που τη διακρινει.Γνωριζοντας τη καλυτερα ειδα να ξεδιπλωνεται ενα ευφανταστο ταλεντο με πολυπλευρες δυνατοτητες!Η εμπειρια,οι γνωσεις κ το μερακι της καθως και η ικανοτητα της να μετατρεπει καθε θεμα της σε εργο τεχνης με εκανε να την ξεχωρισω ακομη περισσοτερο!Καποιες ιδιαιτερες στιγμες,προσωπικες και οικογενειακες,η Ειρηνη μας εξεπληξε με τουρτες που ξεδιπλωσαν τη προσωπικοτητα και τα ενδιαφεροντα μας,με τροπο ξεχωριστο,γιατι συνδυαζε με μοναδικοτητα το θεμα της,με την εμφανιση και τη γευση!
    Ερχομαι μεσα απο τη σελιδα σου αυτη,Ειρηνη μου,να σ ευχαριστησω και εγω αλλα και η οικογενεια μου,για το χρονο που αφιερωσες για μας και μας χαρισες τουρτες γεματες αγαπη και ταλεντο,μοναδικοτητα και γευση,που πηγασαν απο τις γνωσεις σου αλλα και το μερακι σου!
    Μονο μια διστακτικοτητα ειχαμε καθε φορα!Δυσκολευομασταν να χαλασουμε αυτα τα εργα τεχνης!Δυσκολευομασταν να βαλουμε το μαχαιρι και να τις κοψουμε!Αφου τις χορταιναμε οπτικα και αφου βγαζαμε αρκετες φωτογραφιες,τις κοβαμε κ παντα μας αποζημιωνε το γευστικο αποτελεσμα!
    Σου ευχομαστε ολοψυχα,να συνεχισεις με το ιδιο μερακι να δημιουργεις και να εχεις παντα,τελεια αποτελεσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει τί να πω τώρα...με έστειλες.
    Σ'αγαπώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή