Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Γαμος-Βάπτιση στο κτήμα Νεφέλες

Πριν από λίγες μέρες, ο Δημήτρης και η Λήδα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Παράλληλα έκαναν και τη βάπτιση της Έλενας της γλυκιάς κορούλας τους. Η δεξίωση έγινε στο κτήμα "Νεφέλες" στο Κορωπί. Εμείς αναλάβαμε να φτιάξουμε ένα σωρό καλούδια για το γάμο και τη βάπτιση, που κέρδισαν τις εντυπώσεις των καλεσμένων!

Καταρχήν αναλάβαμε τις μπομπονιέρες της βάπτισης. 250 χειροποίητες μπομπονιέρες σε σχήμα καραμέλας ετοιμάστηκαν αρκετά νωρίτερα (3 εβδομάδες συνολικά πήρε για να γίνουν μόνο οι μπομπονιέρες!) και μπήκαν σε ειδικά καλάθια για να μοιραστούν στους καλεσμένους έξω απ'την εκκλησία. Η κάθε μπομπονιέρα είχε μέσα 1 πουγκάκι με 15-20 κουφετάκια smarties, 1 γλυφιτζούρι και μία μαλακή καραμέλα. Για την κατασκευή τους, χρησιμοποιήσαμε χαρτόνι, ύφασμα, τούλι, κορδέλες, διακοσμητικά λουλουδάκια, και τυπωμένα αυτοκόλλητα με το όνομα της μικρής.





Σαν γλυκό βάπτισης, η νύφη και μητέρα της μικρής Έλενας, επέλεξε να φτιάξουμε 2 είδη από μπισκοτάκια: hello kitty, και ροζ στέμμα. Άλλα 250 μπισκοτάκια λοιπόν με γεύση λεμόνι, πορτοκάλι και βανίλια, ψήθηκαν, διακοσμήθηκαν και συσκευάστηκαν σε ειδικά πολυτελή διαφανή κουτάκια με ασορτί κορδελίτσες, τα οποία επίσης μοιράστηκαν στο τραπέζι της βάπτισης, έξω απ'το ναό.




 

 



Ένα κέρασμα-έκπληξη περίμενε ακόμα τους καλεσμένους κατά την άφιξή τους στο κτήμα της δεξίωσης. Cupcakes σοκολάτας με επικάλυψη ζαχαρόπαστα πάνω στην οποία ήταν αποτυπωμένοι νύφη και γαμπρός, τοποθετήθηκαν στα τραπέζια στη θέση του πιάτου. Ένα για τον κάθε καλεσμένο, 220 το σύνολο! Το μίξερ και ο φούρνος πήραν φωτιά τις τελευταίες μέρες πριν το γάμο :)





 


Τέλος το Cake Palace ανέλαβε να φτιάξει τη γαμήλια τούρτα, η οποία έπρεπε να παραπέμπει σε γάμο και βάπτιση μαζί. Μην θέλοντας λοιπόν κάτι κλασικό ή αυστηρά γαμήλιο, το ζεύγος διάλεξε μία τούρτα κάστρο, με ροζ πινελιές για να δένει με όλα τα υπόλοιπα. Η τούρτα ύψους περίπου 65 εκατοστών, στήθηκε στο μέσο του κέντρου και έκλεψε την παράσταση.




 



 

Μια έκπληξη περίμενε το ζευγάρι. Στο πάνω μέρος της τούρτας, έφτιαξα από ζαχαρόπαστα ένα νούφαρο που μέσα κοιμόταν ένα μωρό-έμπνευση της τελευταίας στιγμής :)


Να και ο πάνω όροφος της τούρτας, πριν τον συναρμολογήσω με την υπόλοιπη.


  

Το στολισμό του γάμου όπως και όλο το concept ανέλαβε μια ταλαντούχα διακοσμήτρια με πολύ μεράκι και φαντασία. Δείτε μερικές φωτογραφίες απ'την καταπληκτική δουλειά που έκανε, αλλά περισσότερες φωτογραφίες και υλικό όπως και ιδέες για το δικό σας γάμο ή βάπτιση θα δείτε στο ιστολόγιό της LifeTime Events







 


 





3 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ όμορφα, πραγματικά έργα τέχνης! Μου αρέσει πολύ η δουλειά σας. Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Ειρήνη πάρα πολύ καλή η δουλειά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μου άρεσαν πολύ όλα! μπράβο στο cakepalace και στο lifetimevents!

    ΑπάντησηΔιαγραφή