Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

ρομαντική βάπτιση στον Άγιο Νικολάο Ρηγίλλης

Tην περασμένη Κυριακή βαφτίστηκε μια όμορφη μπεμπούλα στον Άγιο Νικόλαο Ρηγίλλης. Το εκκλησάκι αυτό, αν και στο κέντρο της Αθήνας, είναι σε μια ήσυχη τοποθεσία, με πολύ πράσινο και ειδικούς ξεχωριστούς χώρους για εκδηλώσεις και catering.


Με τη μαμά Μαργαρίτα οργανώναμε τη βάπτιση βδομάδες πριν, και μιλούσαμε διαρκώς ωστε το τελικό αποτέλεσμα να βγει όμορφο, κομψό και να δένει με το όλο ύφος. Το θέμα της βάπτισης ήταν ρομαντικό καπελάκι. Οι γονείς της μικρής Γεωργίας, ήθελαν ένα πλούσιο μπουφέ γλυκών και αλμυρών για να κερασουν αυτή την ιδιαίτερη μέρα τους καλεσμένους τους στον ειδικό χώρο δίπλα απ'το ναό. Εμείς φροντίσαμε να είναι όλα όμορφα και ξεχωριστά ώστε όλοι να χορτάσουν, να γλυκαθούν και να φύγουν ευχαριστημένοι!

Καταρχήν ετοιμάσαμε το candy bar


Φτιάξαμε διάφορα γλυκάκια, όπως:

μακαρόν με γεύση φράουλα

cupcakes και μπισκότα καπελάκια


αλλά και μπισκότα φουστανάκια για τη μικρή κοκέτα!

Επίσης mini cupcakes καπελάκια και πέρλες

και τέλος γλυκά σφηνάκια σε διάφορες γεύσεις

Επιπλέον είχαμε ετοιμάσει και ένα πλούσιο μπουφέ αλμυρών που περιλάμβανε χαμπουγκεράκια, σουβλάκια κεφτεδάκια, ταρτάκια σουφλέ, λουκανικάκια με μπέικον, κρουασανάκια ζαμπόν τυρί, παστιτσάκια και τορτίγιες κοτόπουλου. Φυσικά δεν έλειπαν απ'το μπουφέ τα ποτά, μιας και το κυριακάτικο εκείνο απόγευμα του οκτώβρη είχε αρκετή ζέστη και οι καλεσμένοι μας διψούσαν πολύ! Είχαμε λεμονάδα, βυσινάδα, σανγκριά, και φυσικά δροσερό νερό!σουβλάκια κεφτεδάκια

παστιτσάκια
 

λουκανικάκια με μπέικον

χαμπουγκεράκια

 τορτίγιες

κρουασανάκια ζαμπόν-τυρί

ταρτάκια


Λεμονάδα, βυσινάδα, σανγκριά


Επι τω έργω..

Το team του cake palace ήταν άψογο και δούλεψε ακούραστα για να πάνε όλα ρολόι από νωρίς που φτάσαμε στην εκκλησία για να στήσουμε και να στολίσουμε, μέχρι και το τελευταίο λεπτό που μαζέψαμε και πακετάραμε.

Από τους καλεσμένους της βάπτισης αποσπάσαμε πολύ θετικά και ενθαρυντικά σχόλια, και φυσικά η μεγαλύτερη ικανοποίηση για μας ήταν ότι έμειναν όλοι πολύ ευχαριστημένοι!
Ευχόμαστε στη μικρή Γεωργία κάθε ευτυχία και ευλογία στην ζωή της, και ευχαριστούμε τους γονείς της για την προτίμηση που μας έδειξαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου