Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Βάπτιση Παπιγιόν στο Μοσχάτο

Άλλη μια όμορφη βάπτιση όπου παρευρεθήκαμε ήταν αυτή του μικρού Κωνσταντίνου, στο ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μοσχάτο. Είχε θέμα το παπιγιόν, και τα βασικά χρώματα στα οποία κινηθήκαμε ήταν το ναυτικό μπλε και το κίτρινο. Με τη μαμά Κατερίνα που έχει πολύ καλό γούστο, είχαμε σχεδιάσει τα πάντα μήνες πριν τη βάπτιση.

Καταρχήν το στολισμό της εκκλησίας επιμελήθηκε η διακοσμήτριά μας, Αναστασία, που όπως πάντα με τις πινελιές της κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακές τις ομορφότερες μέρες της ζωής σας. Υφάσματα, λεπτομέριες με παπιγιόν, ανθοσυνθέσεις με μπλε ορτανσίες, κίτρινα τριαντάφυλλα, χαμομήλι και γυψόφυλλο κτλ, ανέδειξαν τον εξωτερικό χώρο του ναού αλλά και την κολυμβήθρα.




 

 



Για το candy bar που στολίστηκε στο ίδιο μοτίβο με την εκκλησία είχαμε μπομπονιέρες με παπιγιόν και το μονόγραμμα του μικρού (μπομπονιέρα-μπισκότο 2 σε 1), και cakepops σοκολάτας με επικάλυψη λευκή σοκολάτα.

 








Και φυσικά το lemonade stand μας δρόσισε τους καλεσμένους αυτο το πολύ ζεστό Μαγιάτικο πρωινό! Είχε σπιτική λεμονάδα που την εχετε αγαπήσει πολύ, βυσινάδα, και μεταλλικό νερό.




Ήταν μία υπερβολικά για την εποχή ζεστή μέρα, ταλαιπωρηθήκαμε λίγο κάτω απ'τον καυτό ήλιο, αλλά το συνολικό αποτέλεσμα ήταν πολύ εντυπωσιακό! Ευχόμαστε κάθε ευλογία στη ζωή του μικρού Κωνσταντίνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου