Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ο γάμος του Ανέστη και της Έφης

Ο Ανέστης και η Εφη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την περασμένη Κυριακή, κι εγώ είχα τη χαρά ν΄αναλάβω τη γαμήλια τούρτα τους! Η Έφη την ήθελε απλή, λευκή, με τριαντάφυλλα ιβουάρ με πολύ ελαφρύ σομόν.
Εγώ βέβαια πρόσθεσα και τις δικές μου πινελιές, και μας ικανοποίησε πολύ το τελικό αποτέλεσμα! Αέρινη, ρομαντική, σικάτη, και κομψή νομίζω ότι είναι απ'τα πιο όμορφα δημιουργήματά μου. Εξ'αλλου στις μέρες μας, το λιτό είναι συνώνυμο της κομψότητας!

Τα τριαντάφυλλα φτιάχτηκαν στο χέρι πέταλο-πέταλο, με όσο περισσότερη λεπτομέρια γινόταν για να βγουν σαν αληθινά.







Φυσικά μια τετραόροφη τούρτα, όσο μεγάλη κι αν είναι, δεν φτάνει να σερβίρει 250 άτομα, οπότε ετοιμάσαμε μπόλικες κλασικές γαμήλιες πάστες για το σερβίρισμα των καλεσμένων. Οι πάστες ήταν φτιαγμένες από ελαφρώς σιροπιασμένα παντεσπάνια βανίλιας, κακάο και πορτοκαλιού, και γέμιση κρέμα ζαχαροπλαστικής στρατσιατέλα (βανίλια με κομματάκια σοκολάτας).



Αυτός ο γάμος ήταν και ο τελευταίος της φετινής σεζόν! Ευχόμαστε από καρδιάς στον Ανέστη και την Έφη μια ευλογημένη καινούρια ζωή, γεμάτη από αγάπη, ενότητα κι αλληλοκατανόηση. Η ζωή τους να είναι πάντα γλυκιά, σαν την όμορφη τουρτίτσα τους!!! :) :)

3 σχόλια:

  1. Υπέροχη η τούρτα!
    Τα τριαντάφυλλα προσεγμένα, σαν αληθινά, στολίδι είναι! Συγχαρητήρια!
    Να ζήσουν ευτυχισμένοι οι νεόνυμφοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φανταστική!!! όντως απ'τα πιο ομορφα δημιουργήματά σου!!! και εις ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σας ευχαριστώ πολύ και τις δυο σας για τα καλά λόγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή