Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

wedding candy bar

Ο Χρήστος και η Αθηνά ένωσαν τις ζωές τους στο ναό Αγ.Διονυσίου Αχαρνών, κι εμείς τους ετοιμάσαμε ένα πλούσιο candy bar (μπουφέ γλυκών) έξω απ'την εκκλησία, για να κεράσουμε τους πολλούς καλεσμένους τους!

Αν και δεν είχαμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας, μέσα σε λίγες εβδομάδες κάναμε την οργάνωση, εξοπλιστήκαμε με τα απαραίτητα και δουλεύαμε νυχθημερόν για να προλάβουμε όλα αυτά τα γλυκάκια που μας ζήτησαν! Ο φούρνος και το μίξερ "πήραν φωτιά" για μία ακόμα φορά!

Για το candy bar είχαμε ετοιμάσει μια μεγάλη γκάμα γλυκών, για να ευχαριστήσουμε όλα τα γούστα μικρών και μεγάλων! Είχαμε μπισκότα βανίλιας και αμυγδάλου, mini cupcakes 3 γεύσεις, ολόφρεσκα μακαρόν (πιο φρέσκα δεν γίνεται! Ακόμα και την ημέρα του γάμου, έφτιαχνα τις τελευταίες δόσεις μακαρόν, λόγω έλλειψης χρόνου!), μαρεγγάκια βανίλιας, λουκούμια, κουφέτα βότσαλα, marshmallows, αλλά και ένα stand με δροσερή σπιτική λεμονάδα!

τα μπισκότα (λευκές καρδιές με τριαντάφυλλα)

τα mini cupcakes
τα μακαρόν


Την πολύτιμη βοήθειά της προσέφερε για μία ακόμα φορά η Αναστασία απ'το LifeTime Events, που ανέλαβε την διακόσμηση του candy bar, η οποία είχε το ύφος, και τα χρώματα του γάμου καθώς και στοιχεία απ'τη διακόσμηση της εκκλησίας.

















Η λεμονάδα μας που δρόσισε όλους τους καλεσμένους του γάμου έγινε ανάρπαστη!


Το team του Cake Palace (ήμασταν 4 αυτή τη φορά, γιατί είχε πολλή δουλειά!) δούλεψε ακούραστα για 4-5 ώρες, για να λειτουργήσουν όλα στην εντέλεια!



Όλοι έμειναν κατευχαριστημένοι, και γενικά αποσπάσαμε πολύ θετικά σχόλια για τα γλυκά, αλλά και τη συνολική δουλειά μας, και στην ουσία, αυτό είναι που μετράει περισσότερο απ'όλα! Για μένα η καλύτερη ανταμοιβή είναι η ικανοποίηση του κόσμου!

Ευχαριστούμε γι'αλλη μια φορά το Χρήστο και την Αθηνά που μας προτίμησαν και τους ευχόμαστε από καρδιάς κάθε ευτυχία στο νέο τους ξεκίνημα!

2 σχόλια:

  1. Ήμασταν στο γάμο, και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε με τη δουλειά σας! Πολλά συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή